Bányászdrukker.huSzurkolói portál
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Egyéb  ::   szerda 13 május 2015 - 18:00:11
Hozzászólás: 0
Az MLSZ elnöksége úgy ítélte meg, hogy a megfogalmazott célok elérésében további intézkedésekre van szükség, ezért arról határozott, hogy a legfelsőbb profi osztályt a következő két év alatt 12 csapatra szűkíti. Az Elsőfokú Licencadó Bizottság döntése értelmében öt jelenlegi élvonalbeli klub (Győri ETO, Pécsi MFC, Kecskemét, Nyíregyháza, Lombard Pápa) nem kapott licencet a 2015-2016-os idényre. Amennyiben a másodfokú döntést követően az OTP Bank Liga két kieső csapata mellett páros számú klub nem indulhat licenc hiányában az NB I-ben, akkor a létszámcsökkenésre - a létszám feltöltése nélkül - már a következő idényben sor kerül. Ha a licenceljárás végeztével páratlan számú lenne az élvonal mezőnye, akkor páros számú indulóig töltik fel a bajnokságot.

Az NB I-ből az idei évad végén a két utolsó csapat esik ki, a következő idényben 16 csapatos NB II-ből pedig az első két helyezett jut fel.

A 2015-2016-os idénytől a támogatások jelentős részét, közel egyharmadát csak azok a csapatok kaphatják meg, amelyek legfeljebb hét nem hazai nevelésű játékost alkalmaznak a keretükben. A központi források elosztásánál további előnyt élveznek, akik legfeljebb három nem hazai nevelésű labdarúgót, illetve legalább egy (a következő idénytől kettő) 20 éven aluli hazai nevelésű futballistát szerepeltetnek a kezdőcsapatukban a bajnoki mérkőzéseken. A nemzetközi kupákban induló csapataink 7 helyett 10 nem hazai nevelésű labdarúgót szerződtethetnek, és 3 helyett 5 nem hazai nevelésű futballistát szerepeltethetnek a kezdőcsapatban.

Minden NB I-es csapat jogosult tartalékcsapatot indítani az NB III-ban. Az NB I-es tartalékcsapat nem juthat fel az NB II-be, viszont kieshet az NB III-ból. Az NB I-es és NB III-as csapat között szabad az átjátszás, de az NB III-as második csapat 18-as keretében maximum három 23 évesnél idősebb játékos kaphat szerepet.

A Magyar Kupa küzdelmeibe a nemzetközi kupában induló csapatok a legjobb 32 között, minden más klub (az NB I-esek is) a főtábla első fordulójában kapcsolódik be. A Ligakupa a 2015-2016-os idényben nem kerül kiírásra.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FC  ::   szerda 13 május 2015 - 08:36:55
Hozzászólás: 0

Hétvégén igazi "sztár" fogja vezetni a Tököl - Tatabánya mérkőzést.
A trollfocinak köszönhetően Kassai Viktornál is népszerűbb lett az elmúlt három napban Németh Renáta!
Németh Renáta vezette a III. Kerület – Sárvár 0-1 NB3-mas bajnoki mérkőzést, és mondhatni a mérkőzés üde színfoltja volt.
Segítői szombaton Csatári Tibor és Pogonyi Ferenc lesznek.

Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FC  ::   kedd 12 május 2015 - 07:33:30
Hozzászólás: 0
Az ügy tavaly augusztusra nyúlik vissza, a Tatabánya FC még ekkor nyújtott be óvást a versenybizottsághoz, mivel a rákosmenteiek kapusának, Komora Lászlónak nem voltak rendben a sportorvosi papírjai – ennek ellenére végigjátszotta a Tatabánya elleni mérkőzést.

A szövetség versenybizottsága akkor megvizsgálta a körülményeket és a bizonyítékokat, majd az óvásnak helyt adott, így a meccset 3–0-val a Tatabánya FC javára írta jóvá, valamint az RKSK csapatától 1 pontot levont.

A határozat ellen azonban a budapesti csapat fellebbezett, amelyet követően az MLSZ jogi bizottsága hatályon kívül helyezte az eredeti határozatot, majd új eljárást rendelt el.

Az új eljárásban a versenybizottság első fokon elutasította a Tatabánya FC óvását, így jelen állás szerint a pályán elért eredmény a döntő (a találkozót a rákosmenteiek nyerték 1–0-ra), azonban a tatabányaiaknak is lehetőségük van a határozat ellen fellebbezni.

Megkerestük a Tatabánya FC vezetőit is, akik egyelőre nem döntötték el, hogy fellebbeznek-e az ítélet ellen. Ha a klub fellebbez, akkor a másodfokú ítélet lesz a döntő, ha viszont nem, akkor mindenképpen jogerőssé válik a pályán elért eredmény, és ez esetben az RKSK egy pontra megközelíti a tatabányaiakat a bajnokságban.

forrás:nso.hu
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FC  ::   hétfő 11 május 2015 - 19:23:48
Hozzászólás: 0
Megyei rangadót játszottak a Vértesi Erőmű pályán szombaton. A találkozóra egységesen 400 forintba került a belépő, szép számmal jelentek meg a szurkolók, ráadásul mindkét oldalon volt igazi szurkolás. A dorogiak füstökkel is készültek a mérkőzésre.

A találkozó első játékrészében nyomott a Tatabánya, de igazi helyzetet nem tudtak kialakítani, hiába volt a mezőnyfölényük. A térfélcsere után is hasonló volt a helyzet, végig a kék-fehérek nyomtak, ám a Dorog újfent bebizonyította, hogy miért nekik van a legjobb védelmük, rendre szerelni tudtak. Szabónak volt egy ordító helyzete, de öt méterről fölé rúgta. A sok helyzet pedig megbosszulta magát, Szedlár futott le mindenkit a jobb szélen, beadása megtalálta Perovicsot, aki higgadtan helyezte a jobb sarokba a labdát, Dombai tehetetlen volt. A Tatabánya olykor már három védővel játszott, próbáltak egyenlíteni, egy alkalommal a gólvonalról tisztáztak a vendégek.

A legjobban tán az írja le a mérkőzést, hogy a találkozó legjobb labdalevételét Németh Szabolcs mutatta be, öltönyben, lakkcipőben, a kispad mellett állva. Sok volt a hiba, főleg tatabányai részen, hiszen ők próbálkoztak többet. Ez a vereség nagyon rosszul jött Miskei Attila tanítványainak, hiszen a forduló előtti harmadik helyet elcserélték egy hatodikra, bár a klubnak nincsenek ambíciói, így lényegében mindegy.

Forrás:kefoci.hu
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FC  ::   péntek 08 május 2015 - 10:03:55
Hozzászólás: 0
Holnap 17:30-as kezdettel veszi kezdetét a már régen várt megyei rangadó a Dorogi FC ellen.
A két csapat az őszi idényben egy igen jó iramú találkozót játszott a Buzánszky Jenő stadionban.
Gól azon a mérkőzésen nem esett de mégis élvezhető találkozó volt.
A mostani találkozó előtt csapatunknál szinte mindenkire lehet számítani Tóth Zoli kivételével, így Miskei mester a legerősebb gárdát küldheti harcba a szombati derbin. A találkozót Vértes Erőmű pályán rendezik fokozott biztonsági intézkedések mellett. A belépők továbbra is 400 FT-ba fognak kerülni.
A mérkőzés játékvezetője Kovács Gergely lesz az asszisztensi feladatokat pedig Hofbauer Roland és Vígh Tarsonyi Gergő fogja ellátni.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Oldal:  [1] 2 3 4 5 6 7

Bejelentkezés / Regisztráció

  Adatok megjegyzése[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]
[ Aktiváló Email Újraküldése ]

Online

vendég: 1, tag: 0 ...

legtöbb 10
(tag: 0, vendég: 10) - 12 máj : 15:54


Következő mérkőzés

Utolsó mérkőzés

Tököl - Tatabánya FC
1:3 (1:0)
Bajnoki mérkőzés
2015.05.16.

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztráljBanyaszdrukker
18 márc : 14:15
A régi regisztrációk sajnos törlődtek.

Banyaszdrukker
08 márc : 08:47
A mai BKV elleni találkozót itt ONLINE nyomon lehet követni.: http://www.onlajnok.com/match/index/date/2015-03-08/id/139339

Címsorok


»AZ ETO trénere valószínűleg nem marad Magyarországon
Győr - Miriuta itthon csak a Fradit, a Vidit és a Győrt irányítaná.
»NB II - Nyert és feljutó helyen a Békéscsaba
Magyarország - A Vasast lefékezte soproni alakulat.
»Mátyus szerint a Szpari nem érezte meg a vérszagot
Nyíregyháza - A diósgyőri cserék eldöntötték a mérkőzést.
»Szépen búcsúztak a győriek a saját közönségüktől
Győr - Az utolsó percekben volt igazi a varázslat.
»Véglegesen eldőlt, hogy kiesett a Pápa
Pápa  Gáláztak a paksiak a Lombard otthonában.


Közzététel dátuma: nem ismert

»NŐI VÍZILABDA BAJNOKCSAPATOK, 1984-
»Alonso: A hatodik rajtkocka is meglehetett volna
Nagy esélyt szalasztott el Nico Rosberg a Monacói Nagydíj szombati időmérőjén. Ha megszerezte volna ...
»Szépen búcsúzott hazai pályán az NB I-től a Győr
A labdarúgó NB I 29. fordulójában a Győri ETO 3–0-ra legyőzte a Pécsi MFC csapatát. A hazaiak az e ...
»Kikapott a Pakstól, így biztosan búcsúzik az élvonaltól a Lombard
A Lombard Pápa hazai pályán 4–0-ra kikapott a Pakstól az NB I 29. fordulójában, így jövőre nem lesz ...
»Tizenhét éves újonc döntötte el az északkeleti derbit
Hiába vezetett sokáig a Nyíregyháza odahaza az ősi rivális Diósgyőri VTK ellen, a vendégek a hajrá ...


Közzététel dátuma: Sun, 24 May 2015 04:25:27 +0200

Számláló

Ma
Összesen: 1
Egyedi: 1

Legtöbb
Összesen: 2591
Egyedi: 1124

Oldal ...
Összesen: 4033
Egyedi: 1360