Bányászdrukker.huSzurkolói portál
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FC  ::   szombat 14 január 2017 - 07:54:50
Hozzászólás: 0
Megyesi László a TFCE csapatát fogja erősíteni!

Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FCE  ::   hétfő 09 január 2017 - 08:12:11
Hozzászólás: 0
Hétfőn útjára indul a labda a műfüves pályákon, az U19-U17-U16-os korosztályok megkezdik a felkészülést a tavaszi bajnoki szezonra.
A felkészüléshez szorosan kapcsolódik a Téli Műfüves bajnokság versenykiírása, ahol a Megye 3-as felnőtt csapattal nevezve van az Egyesület.

Első ellenfelünk a csoport legmagasabban szereplő csapata, a Vértessomló lesz. A Megye 1-ben a 13. helyen áll a kék-fehér vendégcsapat 3-2-11-es mérleggel zárta az őszt 32 rúgott és 51 kapott góllal. A somlóban több volt játékosunk is játszik, például Szepesi Bence, Ujszászi Bence vagy éppen Szomolya Márk és Antalovics Ádám.

Egyesületünkben van egy edző akinek külön pikáns lesz a mérkőzés. Takács Gábor az U14-es csapatunk trénere a Somló igazolt játékosa, akár pályára is léphet fiataljaink ellen.

A találkozóra január 14-én szombaton 15:00-kor kerül sor a műfüves pályán.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 

Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Egyéb  ::   szombat 24 december 2016 - 06:22:29
Hozzászólás: 0
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FC  ::   szombat 17 december 2016 - 07:49:42
Hozzászólás: 0
Klubunk helyzete sajnos egyre reménytelenebb, hiszen a mai napig nem rendezte tartozását a KFT tulajdonosa a játékosok felé.
A tartozás csak nől és nől hiszen az elmúlt hetekben az MLSZ sorra minden héten elmarasztalta klubunkat a fegyelmi üléseken.
Meg nem erősített információink szerint a város vezetés levette a kezét az NB3-as csapatról és a jövőben az utánpótlás csapatot a TASK-ot kívánja támogatni,
De nem csak az önkormányzat hanem a Gyémánt Fürdő is csatlakozott a támogatók sorába. A megye 3-as gárda megváltozott névvel fogja folytatni a jövőben a bajnoki küzdelmeket így biztosítva a Bányász név fennmaradását.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FC  ::   szerda 07 december 2016 - 18:06:03
Hozzászólás: 0
A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt Kiss Bence labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá amennyiben a sportszervezet a határozat jogerőre emelkedéséig az eljárásban szereplő összegű tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a sportszervezetet a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdődően az igazolási és átigazolási jogból 8 hónapra kizárja.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt Katona Attila labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá amennyiben a sportszervezet a határozat jogerőre emelkedéséig az eljárásban szereplő összegű tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a sportszervezetet a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdődően az igazolási és átigazolási jogból 8 hónapra kizárja.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt Kiss Károly labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá amennyiben a sportszervezet a határozat jogerőre emelkedéséig az eljárásban szereplő összegű tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a sportszervezetet a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdődően az igazolási és átigazolási jogból 8 hónapra kizárja.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt Szatmári Zoltán Attila labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá amennyiben a sportszervezet a határozat jogerőre emelkedéséig az eljárásban szereplő összegű tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a sportszervezetet a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdődően az igazolási és átigazolási jogból 8 hónapra kizárja.

Forrás: MLSZ.hu

Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Oldal:  [1] 2 3 ... 17 18 19

Bejelentkezés / Regisztráció

  Adatok megjegyzése

Online

vendég: 4, tag: 0 ...

legtöbb 19
(tag: 0, vendég: 19) - 18 jan : 18:09

Tagok: 2
Legújabb tag: foci55


Következő mérkőzés

Utolsó mérkőzés

TFCE - Környe
6:3 (2:2)
Felkészülési mérkőzés
2017.01.21.

Kiemelt linkek

Számláló

Ma
Összesen: 4
Egyedi: 2

Legtöbb
Összesen: 14096
Egyedi: 5383

Oldal ...
Összesen: 93446
Egyedi: 8284