Bányászdrukker.huSzurkolói portál
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FC  ::   szerda 07 december 2016 - 18:06:03
Hozzászólás: 0
A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt Kiss Bence labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá amennyiben a sportszervezet a határozat jogerőre emelkedéséig az eljárásban szereplő összegű tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a sportszervezetet a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdődően az igazolási és átigazolási jogból 8 hónapra kizárja.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt Katona Attila labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá amennyiben a sportszervezet a határozat jogerőre emelkedéséig az eljárásban szereplő összegű tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a sportszervezetet a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdődően az igazolási és átigazolási jogból 8 hónapra kizárja.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt Kiss Károly labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá amennyiben a sportszervezet a határozat jogerőre emelkedéséig az eljárásban szereplő összegű tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a sportszervezetet a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdődően az igazolási és átigazolási jogból 8 hónapra kizárja.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt Szatmári Zoltán Attila labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá amennyiben a sportszervezet a határozat jogerőre emelkedéséig az eljárásban szereplő összegű tartozását a labdarúgó részére nem fizeti meg, akkor a sportszervezetet a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdődően az igazolási és átigazolási jogból 8 hónapra kizárja.

Forrás: MLSZ.hu

Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FC  ::   szerda 26 október 2016 - 08:14:02
Hozzászólás: 0
Szombaton idegenben lép pályára Tatabánya labdarúgó csapata.
A gárda Budapestre látogat a III. Kerület otthonába ahol 14:30-as kezdettel mérkőznek meg a felek.
A találkozó játékvezetője Szabó Levente még az asszisztensi feladatokat Dr. Kulcsár Judit és Berényi Ákos fogják ellátni.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FC  ::   kedd 18 október 2016 - 13:59:55
Hozzászólás: 0
A Magyar Labdarúgó-szövetség jogerősen egy évre kizárta a Tatabányát az átigazolásból – tudta meg a sportfaktor.hu. A klubot Várhidi Péter volt sportigazgató és több játékos egyaránt feljelentette az MLSZ-nél, s mindannyian megnyerték ügyüket. A szövetség arra kötelezte a Tatabányát, hogy rendezze tartozásait.

Korábban Massimiliano Caroletti, a Komárom-Esztergom megyei klub ügyvezetője azt állította a Tatabánya Facebook-oldalán, hogy utalt Várhidi Péternek, s helyesbítést várt a volt szövetségi kapitánytól.

A sportfaktor.hu úgy tudja, a Tatabányának a mostani keret tagjai felé is van tartozása, s veszélybe kerülhet a folytatás, hiszen lehet, a Bányász a hétvégén nem áll ki a Honvéd II ellen – vagy nem azzal a csapattal, amellyel eddig.

„Egy és egy egyharmad havi fizetést kaptam meg, a három egész havi juttatás helyett – nyilatkozta Kiss Károly, a csapat játékosa, aki tíz mérkőzésen hét gólt szerzett ebben a szezonban. – Családi kölcsönökből élünk… Máshogy sajnos már nem megy. Mindenképpen szeretnénk fizetést kapni, jó lenne, ha békésen meg tudnánk oldani ezt az ügyet és menne rendben minden tovább. Eddig csak ígéreteket kaptunk, meg egy kis fizetést, de semmi többet. Szeretnék futballozni, de egységes csapat a miénk, majd közösen eldöntjük, hogy mi legyen. Azt egyelőre nem tudom megmondani, hogy mi lesz a végleges döntés. Nem vagyunk a játék ellen, futballistaként nem is lehetünk, hiszen ez az életünk. Valaminek viszont már történnie kell, mert ez így tarthatatlan.”

A Tatabánya tizenegy fordulót követően a 13. helyen áll a 18 csapatos Nyugati csoportban.

Forrás:nso.hu
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: NB3 Nyugati csoport  ::   kedd 29 március 2016 - 10:55:24
Hozzászólás: 0
24. FORDULÓ – MÁRCIUS 26–27.

Érd–ETO FC Győr 1–1
III. Ker. TVE–Sárvár 3–0
Csorna–Andráshida 0–2
Tatabánya–Diósd 1–0
Dorog–Mosonmagyaróvár 0–0
MTK II–BKV Előre 2–0
Csepel–Puskás Akadémia II 0–2
Balatonfüred–Ferencváros II 0–2
Szabadnapos: Videoton II
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Írta: Banyaszdrukker  ::  Kategória: Tatabánya FC  ::   péntek 04 március 2016 - 09:10:56
Hozzászólás: 0
Vasárnap csapatunk a Ferencváros második számú csapatához látogat bajnoki mérkőzésre.
A keddi napon eldőlt hogy a találkozót Szilágyi Sándor fogja vezetni segítői pedig Szilágyi Péter és Márkus Norbert lesznek.
A találkozót a Népligeti Sportcentrumban rendezik meg 14:30-as kezdettel.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 19 20 21

Bejelentkezés / Regisztráció

  Adatok megjegyzése

Online

vendég: 1, tag: 0 ...

legtöbb 19
(tag: 0, vendég: 19) - 18 jan : 18:09

Tagok: 2
Legújabb tag: foci55


Következő mérkőzés

Nincs esemény

Utolsó mérkőzés

TFCE - Don Bosco Elie Súr
19:0 (10:0)
Bajnoki mérkőzés
2017.03.19.

Kiemelt linkek

Számláló

Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 16032
Egyedi: 6495

Oldal ...
Összesen: 103806
Egyedi: 10588